Kriminalitet: Teška tjelesna ozljeda i teške krađe provaljivanjem

Slika /ikone/krim policija.2.jpg

Na području Policijske uprave zabilježena su tri kaznena djela

Foto: Ilustracija

Teška tjelesna ozljeda
 
Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je osumnjičeni 29 – godišnjak s križevačkog područja u petak, 22. svibnja, u Križevcima u hodniku, pod utjecajem alkohola 1,74 promila, fizički napao 55 – godišnjaka koji je zadobio tešku tjelesnu ozljedu. Protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku. 
 
Teške krađe provaljivanjem
 
Između 29. travnja i 23. svibnja u Križevcima nepoznati počinitelj je provalio u putničko vozilo iz kojeg je otuđio gorivo. Točna materijalna šteta bit će poznata po zaprimanju odštetnog zahtjeva. Policija traga za nepoznatim počiniteljem. 
   
Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je osumnjičeni 21 – godišnjak sa šireg križevačkog područja 21./22. svibnja, u Križevcima u Ulici Ivana Gundulića provalio u rezervoar teretnog vozila i radnog stroja iz kojih je otuđio gorivo, iz drugog teretnog vozila otuđio alat i druge predmete, te provalio u osobni automobil iz kojeg nije ništa otuđio. Protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.
 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon