Najava preventivne akcije "Sigurno na dva kotača"

Slika /ikone/prometna policija motorist.jpg

Cilj akcije je promicanje prometne kulture svih sudionika u prometu, a poglavito vozača mopeda i motocikala te smanjenje stradavanja ove kategorije vozača

Foto: Ilustracija

U subotu, 17. lipnja, u Koprivnici u Ulici Hrvatske Državnosti (parkiralište pored Doma mladih) od 16 do 17.45 sati, Policijska postaja Koprivnica će u suradnji s  Društvom Crvenog križa Koprivnica i Moto klubom Roosters iz Koprivnice provesti  preventivnu akciju “Sigurno na dva kotača”. 
 
Cilj akcije je promicanje prometne kulture svih sudionika u prometu, a poglavito vozača mopeda i motocikala te smanjenje stradavanja ove kategorije vozača.
 
Program zbivanja:
 
  • od 16.00 do 17 sati - okupljanje vozača mopeda i motocikla na rečenom parkirališnom prostoru;
  • od 17 do 17.45 sati -  prezentacija „pijanih naočala”, prezentacija mopeda i motocikla te zaštitne opreme članova Moto klubova; pokazna vježba članova Društva Crvenog križa Koprivnica 
  • od 17.45 – 18 sati - defile sudionika akcije ulicama grada te odlazak do jezera Šoderica (Koprivnica-Koprivnički Ivanec-Đelekovec-Šoderica)
  • od 18,00 - nadalje druženje vozača mopeda i motocikla u RC Šoderica 

Pozivamo sve zainteresirane vozače mopeda i motocikla kao i sve građane da posjete Moto druženje na parkirališnom prostoru u Ulici Hrvatske državnosti u Koprivnici te na taj način doprinesu podizanju prometne kulture.

Također, obavještavamo građane da će od 16 do 18 sati, zbog održavanja spomenute preventivne akcije biti  zatvoren dio Ulice Hrvatske državnosti - parkiralište kod Doma mladih u Koprivnici.

 
 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila