Održan radni sastanak na temu predstojeće zimske službe

Slika /PU_KK/Vijesti/2019/11/DSC_0040.JPG

U prostorijama Policijske uprave koprivničko-križevačke održan je radni sastanak na temu održavanja sigurnosti i optimalne protočnosti na cestama tijekom predstojeće zimske sezone

Foto: Ilustracija 

Jučer, 6. studenoga u prostorijama Policijske uprave koprivničko-križevačke održan je radni sastanak Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa i Policijskih postaja s predstavnicima Hrvatskih cesta - radne jedinice Varaždin, Županijske uprave za ceste Koprivničko-križevačke županije, Ravnateljstva civilne zaštite - Područni ured Varaždin, PZC Cestogradnja - Koprivnica i Križevci, Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture - Inspekcije cesta i žičara, Koprivničko-križevačke županije, Cesta Bjelovar, GKP „Komunalac“ Koprivnica, Grada Koprivnica i Križevci.
 
Radni sastanak organiziran je na temu održavanja sigurnosti i optimalne protočnosti na cestama tijekom predstojeće zimske sezone. Na sastanku je izvršena analiza prethodne zimske sezone te su dogovoreni modaliteti postupanja tijekom nastupa zimskih uvjeta, izvješćivanje pojedinih subjekata, preusmjeravanje prometa obilaznim pravcima, mjere za poboljšanje protočnosti i sigurnosti prometa tijekom zimskih uvjeta.
 
 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila