Promet: Zabilježene tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Slika /ikone/policija natpis4.JPG

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 11. svibnja, oko 8.10 sati, u Velikom Otoku 27 – godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom marke Mercedes varaždinske registarske oznake. Uslijed skretanja u lijevo oduzeo je prednost prolaska teretnom automobilu Citroen čakovečke registarske oznake, kojim je upravljao 45 – godišnji vozač. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju automobila. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 11. svibnja, oko 17.20 sati, u Koprivnici 57 – godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom Iveco koprivničke registarske oznake krećući se kolnikom Ulice Danica, kolnim ulazom u tvrtku. Dolaskom do rampe na kolnom ulazu, prilikom obilaženja skupa vozila sačinjenog od teretnog i priključnog vozila talijanskih registarskih oznaka, kojeg je uz zapadni rub kolnika zaustavio 40 – godišnji državljanin Litve te nije vodio računa o položaju i smjeru kretanja svog vozila uslijed čega je desnim bočnim ogledalom udario u lijevu bočnu stranu priključnog vozila talijanskih registarskih oznaka. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 11. svibnja, oko 23.50 sati, u Virju u Ulici Trnovac 25 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Peugeot koprivničke registarske oznake te uslijed  neprilagođene brzine sletio van kolnika te udario u metalnu ogradu i zid kuće. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač je napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen. Vozač je bio pod utjecajem alkohola od 1,39 promila te je uhićen.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila