U protekla 24 sata zabilježene četiri prometne nesreće

Slika /ikone/policija natpis3.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su četiri prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 25. svibnja, oko 9.55 sati, u Đurđevcu u Ulici Tina Ujevića 20-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW koprivničke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Đure Basaričeka oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu VW koprivničke registarske oznake kojim je upravljala 63-godišnja vozačica, a koja se kretala u smjeru Ulice Stjepana Radića. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju automobila. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 25. svibnja, oko 10.20 sati, u Kalinovcu 61-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Škoda koprivničke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja s Kolodvorskom ulicom oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu Opel koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 54-godišnji vozač, a kojemu je isteklo važenje vozačke dozvole. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju automobila. Protiv oboje vozača bit će pokrenut prekršajni postupak u domeni njihove prekršajne odgovornosti. 

Jučer, 25. svibnja, oko 14.55 sati, u Križevcima u Ulici bana Josipa Jelačića 21-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Opel križevačke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine kretanja došlo je do rotiranja vozila na kolniku, slijetanja na travnatu površinu te udara u betonski zid kuće. Protiv vozačice biti će pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 25. svibnja, oko 15 sati, u Križevcima u Ulici Ivana Zakmardija Dijankovečkog 37-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom Citroen zagrebačke registarske oznake te prilikom skretanja na nogostup udario je u betonsku polukuglu. Vozaču je na naplaćena novčana kazna.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila