U protekla 24 sata zabilježene su tri prometne nesreće u kojima su dvije osobe ozlijeđene

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe ozlijeđene i prometna nesreća s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe ozlijeđene i prometna nesreća s materijalnom štetom.    
 
Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama
 
Jučer, 18. listopada oko 6.50 sati, u Koprivnici 51-godišnja vozačica je upravljala osobnim automobilom Citroen koprivničke registarske oznake krećući se Zagrebačkom ulicom u smjeru raskrižja sa Čakovečkom ulicom. Dolaskom do raskrižja i skretanja ulijevo oduzela je prednost prolaska 51-godišnjakinji koja se nepropisno kretala biciklom obilježenim pješačkim prijelazom. Tom prilikom osobni automobil je udario u bicikl te je vozačica pala na kolnik i zadobila ozljede. Kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije.  Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.
 
Jučer, 18. listopada oko 18.50 sati, u Koprivnici u Vinogradskoj ulici 32-godišnji vozač je upravljao osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake. Zbog neprilagođene brzine vozilom je udario u 18-godišnju pješakinju. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač je vozilom napustio mjesto događaja, naknadno je pronađen i očitana mu je koncentracija alkohola od 1,40 promila te mu je u Općoj bolnici Koprivnica vađena krv i izuzet urin zbog utvrđivanja točne koncentracije alkohola u organizmu. Pješakinja je ozlijeđena, a kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije. Vozač je smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja, a policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.     
 
Prometna nesreća s materijalnom štetom
 
Jučer, 18. listopada oko 8.15 sati, u mjestu Velika Mučna 64-godišnji vozač je upravljao osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake. Zbog nepropisnog kretanja vozilom je udario u osobni automobil Toyota zagrebačke registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljao 46-godišnji vozač. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.
   
 

Pisane vijesti | Promet i vozila