Udruga obitelji osoba stradalih u prometu: Promocija glazbenog CD-a

Slika PU_KK/Vijesti/2012/10/palica pol..bmp

U subotu, 13. listopada, u društvenom domu u Koprivničkom Ivancu održana je promocija glazbenog CD-a Novoselec Josipa, „Nebo je plakalo za tobom“, člana Udruge obitelji osoba stradalih u prometu

Foto: Ilsutracija

U subotu, 13. listopada, u društvenom domu u Koprivničkom Ivancu održana je promocija glazbenog CD-a Novoselec Josipa,  „Nebo je plakalo za tobom“, člana Udruge obitelji osoba stradalih u prometu.

Prigodnim govorom svima prisutnima obratili su se načelnik Općine Koprivnički Ivanec Božidar Vrabelj, velečasni Nikola Bukovčan, predsjednik Udruge obitelji osoba stradalih u prometu g. Čelica, kao i g. Josip Novoselec, čiji je sin smrtno stradao u prometnoj nesreći.

Tijekom promocije čitani su stihovi iz knjige Nenada Marinca „I nebo je plakalo“ te je duet "Bemain" izveo prigodne pjesme.

Na završetku promocije g. Novoselac je izveo svih trinaest pjesama sa svog CD-a.

Ispred ove Policijske uprave u promociji je sudjelovao policijski službenik za preventivu u cestovnom prometu, Pododsjeka za sigurnost cestovnog prometa, Mario Milner i policijska službenica za preventivu u cestovnom prometu Pavlica Mrzlečki.



Stranica